2014. június 28., szombat

Tegnap teljesen a béka segge alá zuhant az önbizalmam, és most sem érzem igazán az erőt magamban a fellépéshez. Nem értem magam, ennél azért magabiztosabb szoktam lenni, még a rosszabb napjaimon is. A ciklusom ismeretében biztosan csak a hormonok teszik ezt velem, de ha ez vigasztalna... Mindjárt eszek egy kókuszos túrórudit, attól tegnap is kicsit helyreállt a rend. Most kicsit pihenek, lekötöm a figyelmem, aztán hamarosan elkezdek összekészülődni, szerintem ki is sminkelem magam itthon, hogy ne ott kelljen vele szarakodni, meg még arra is rá kell jönni, hogyan fonjuk be a hajam, hogy jól nézzen ki a fejdísszel... itthon ne hagyjam a tükrömet... ha meg nagyon nem bírok magammal, akkor gyakorlok kicsit. Nem mintha számítana bármit is ilyenkor már.

Egyébként a főpróba oltári jó volt, az összes vendégprodukció fenomenális, a színészünk csodásan szaval, és tényleg nagyszerű és rendkívül változatos est lesz, még ha Joós Judit nem is jön, toll a fülébe.

4 megjegyzés:

 1. Ne hagyd, hogy bármi is lehúzza az önbizalmad és a jókedved, szuper lesz minden, meglátod :) Csak bízz magadban, higgy a sikeredben és a képességeidben!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen a támogatást, jól jön ♥ igyekszem pozitív maradni, ha már ott leszünk és megy a nyüzsi meg dübörög az adrenalin, biztosan jobb lesz.

   Törlés
 2. Jól fog menni, tehetséges vagy!♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! ♥ Végül nagyon jól sikerült, szóval köszi mindkettőtöknek a pozitív energiákat ^^

   Törlés