2014. szeptember 2., kedd

30 day fashion/beauty photo challenge - #21

Your favourite brand


Nem tudom, nem vagyok márkafan, sem márkahű, az igényeimnek és a pénztárcámnak megfelelően próbálok vásárolni. Szeretem a Baleát, az Alverdét, mostanában a Terra Naturi is bejön, sminkmárkákból az Essence-t és a Catrice-t, de ami a divatot illeti, tényleg nem tudok mit mondani.

Nektek van kedvenc márkátok? :)

4 megjegyzés:

 1. Nahát, a Terra Naturit hol sikerült beszerezned? Eddig nem is hallottam róla :)
  Alverde-fan vagyok én is ^^ Szinte minden sminktermékem és tisztálkodási szerem Alverdés, nekem nagyon beváltak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Terra Naturi Mülleres, saját márkájuk, árban nagyjából Alverde szintű, kicsit talán drágább. Vannak sminkcuccaik is, egyet sem próbáltam (még), de jókat olvastam róluk.

   Törlés
  2. Köszi, akkor ezek szerint ezért nem láttam még, a Müller kiesik, inkább DM-párti vagyok. Lehet, hogy kipróbálom, jónak tűnik :) Ha legközelebb arra járok, körülnézek, tök jó, hogy írtál róla.

   Törlés
  3. Nekem is baromira kiesik, de csak egy megállóra van a teremtől, ahol táncolunk, úgyhogy néha be szoktam iktatni. Sok tapasztalatom nincs a márkával, de nagyon szimpatikusak a termékeik, csak kisebb a választéka, mint az Alverdének. Viszont ez a lemosó pl. nincs telenyomva alkohollal, az Alverdével ez az egy bajom általában. Örülök, ha hasznos volt :)

   Törlés