2015. április 3., péntek

Dolgos hétköznapok

Nos, ha valamivel, hát a munkakörülményekkel maximálisan elégedett lehetek. Amúgy minden mással is, de azért csak értékelendő dolog, hogy van konyhánk, ahova elvonulhatunk enni, tudok hozni magammal főtt kaját, ultrakényelmes a székem, és befoghattam egy kényelmes vászontopánkát váltócipőnek.
Mivel majdnem mindenkit ismerek az irodában (egy nagyon kedves barátom is itt dolgozik), nagyon könnyed a hangulat, és az elmúlt pár nap rögtön a fejtágításról szólt. Egyelőre gépelek és adminisztrálok, később jön majd hozzá a telefonos kapcsolattartás. Amiatt kicsit izgulok, de már korábban is volt fogalmam arról, mi mindennel foglalkozik a hely szóval nem annyira mély víz, és szerencsére az egyik lány, akinek átveszem a feladatait, még itt van, lecsekkolja, mit művelek, és sokat magyaráz. Amúgy mindenki nagyon segítőkész, biztosítottak róla, hogy bármikor és bármit kérdezhetek, szóval nem stresszelek, persze ez nyilván más lesz majd, amikor több felelősség hárul rám, de az indulás remek és jól érzem magam.
Már most tudnék vicces sztorikat mesélni, de még gyűjtögetem őket :)

4 megjegyzés:

 1. Örülök, hogy ilyen jól érzed magad, csak maradjon is mindig így! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves vagy, köszönöm ^^ az igazi megmérettetések még csak most jönnek, de jöjjenek csak.

   Törlés
 2. Egyetértek Smejkával! :)

  És kitartást a megmérettetésekhez! (Vagy sok sikert, nem tudom milyen jellegűek.) :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :) lesz egy csomó technikai kihívás, amikkel még nem tudom, pontosan hogyan fogok megbirkózni, de pozitívan állok hozzá.

   Törlés