2015. június 30., kedd

Tegnap apum beugrott a munkahelyemre és megdobott egy blúzzal. Először azt hittem, nála hagytam valami ruhadarabot, vagy a nagynéném túrta nekem, és behozta (ez rendszeresen előfordul), de nem... hanem a nagynéném leadta a drótot, hogy az egyik turkálóban száz forintért dobálnak fekete ruhákat, bement körbenézni, és ha már ott volt, talált nekem is valamit. Ráadásul nagyon szép kis blúz. Nem gyenge.
Jut eszembe, nekem is be kéne néznem oda :)

2 megjegyzés:

 1. Most nem tudom eldönteni, hogy melyik része a jobb: apud vitt neked blúzt, vagy az, hogy még jó is lett...(az én apukám nem vásárlós, ha mégis velünk jön, a leghordhatatlanabb darabokat próbáltatja fel nekünk, és bizonygatja, hogy milyen jól néz ki...hát igen...elrabolni tuti nem rabolnának el egyikben se...>.<)
  Mindenképp menj be, hátha kifogsz még néhány jó darabot te is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez azért aranyos :)
   Apumra ez nem igazán jellemző, gyerekkorom óta nem fordult elő, hogy együtt vettünk volna nekem valamit, és bár elég jól ismeri az ízlésemet, azért mégsem úgy, mint valamelyik nő rokonom. Meglepődtem rendesen :) a kilós turikért egyre kevésbé vagyok oda, de mindenképpen be fogok nézni, ez kihagyhatatlan.

   Törlés