2015. július 25., szombat

Ti találkoztatok már olyannal, hogy egy idegen blog széttrollkodta a bloglistátokat? Nem vagyok rá feliratkozva és nem is találom a kezelőfelületen, csak tele van a bejegyzéseivel a lista. Egyszer jártam már így, egyszerűen eltűnt egy idő után. Talán ez is el fog, de nem biztos, hogy lesz idegrendszerem kivárni. Nem tudjátok esetleg, hova lehet fordulni hasonló problémával, lehet valahol jelenteni?

4 megjegyzés:

 1. Nem tudom, velem még ilyen nem történt. Érdekes egy dolog. Bár én már régóta nem is használom a blogger követést, csak a Feedly-t.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondoltam már rá, hogy váltok valamilyen olvasóra, de nem az igazi. Hozzászoktam már a Blogger felületéhez, és általában nincs is vele bajom, csak ez, olyan bosszantó.

   Törlés
 2. Velem volt már ilyen többször is sajnos. Egyszer nekiálltam oldalt kattintgatni a blogokra és megtaláltam azt, amit megfertőzött, leiratkoztam róla és eltűnt minden bejegyzés, de azóta is egy-egy napra többször előjött. Fogalmam sincs, mi ez.
  Remélem mihamarabb rendeződik. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ebben a szent pillanatban rájöttem, mi a gond: új blog egy olyan linken, ahol régebben egy általam követett blog volt. Egyszer csak feltűnt, hogy ismerős a link (már jó ideje nem írt a tulaj), megtaláltam a listában, kitöröltem, és kész.
   Örülök, hogy kiderült :) az bosszantott a legjobban, hogy nem tudom, mi az isten ez.

   Törlés