2015. július 1., szerda

Ugorjunk neki a nyárnak

Időben vagyok, mi? :)
A tavaly kidolgozott stratégia mondhatjuk, hogy csúfos kudarcot vallott, annak ellenére egész jó nyaram volt, persze ha leszámítom az anyum iránti pánikot és aggodalmat, de túléltük. Úgyhogy az idei stratégia, hogy nincs stratégia... na jó, egy kicsi azért kell. Egyébként is muszáj kondicionálnom magamat, hogy bírjam a nyarat és hőséget, bár utóbbin segít a napi szintű légkondiélmény.
Megvalósult egy olyan vágyam, ami nagyon sokat jelent, van egy csodás munkahelyem, csodás kollégákkal, úgyhogy ez a nyár már biztosan nem fog tétlenül eltelni. Többször megénekeltem már, mennyire utálom, és most nem kell tartanom tőle. Dolgos napjaim lesznek az irodában, kivonulunk néhány rendezvényre is, a kérdés csak az, mi legyen még itt a munkán kívül? Mert azért azt sem szeretném, hogy teljesen bedaráljon a mókuskerék, és csak-csak benne van a boogie a lábamban.

A párom kivett egy hetet júliusban, lenne akkor egy program, amire nagyon szeretnék elmenni, még meg kell beszélnünk, és utána kell járnom, mit és hogyan, igazából fifti-fifti, vagy összejön, vagy nem. Próbálom nem nagyon beleélni magam (nem is fogom elkiabálni), de azt a hetet én is ki tudtam kérni, ha nem is jutunk el rá, azért mindenképpen együtt szeretném tölteni vele ezt az időt, megpróbálunk meglátogatni néhány cimborát, lazulni kicsit, vagy elvonulni kettesben a világ elől, ahogy alakul.


Más nagy tervem nincsen, inkább tóparti lazulást, fagyizásokat, városi programokat, szabadtéri koncerteket, közös filmnézéseket vizionálok, gyakorlatilag itthonyaralást.


Egyébként is itt van a család, egy-egy hosszú hétvégét szeretnék eltölteni apummal valahol, illetve Veszprémben a nagybátyáméknál, jó lenne néhány városi programot beiktatni anyummal, és az uram családjánál is tiszteletemet kéne tennem, mert kedvesen meg vagyok szólva mindig, hogy ritkán megyek. Tekintve, hogy gyakorlatilag már elmúlt a június, ez így kissé sűrűnek tűnik, majd meglátjuk.


Meg persze könyvek és tánc, és az esküvős pinterest táblám.Nálatok mi a terv? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése