2015. szeptember 13., vasárnap

Sunday Summary XXVII.

Ez egy szörnyen lassú, és mégis fárasztó hét volt, nem sok mindent tudok felmutatni. A gyomrom még mindig nincs rendben, a fejem majd' széthasad, tele vagyok ilyen-olyan csípésekkel, szóval nem annyira vagyok erre a bejegyzésre hangolva, gyorsan abba is hagyom a felvezetést.


♥ Voltunk puccosan kiöltözött évfordulós vacsin. Imádom az ilyen randikat, imádok neki kiöltözni, imádok nagyokat beszélgetni vele.

♥ Klisé, de odáig vagyok ezért az időért, csak ne lenne nehezebb reggel kikelni az ágyból.

♥ Könyvek. Könyvek mindenütt.

♥ Megnéztük A forrás című filmet, nagyon tetszett, bár ideje lenne lassan olyat is néznem és olvasnom, amin nem sírok (annyit).

♥ Végre kikristályosodóban, mit akarok kezdeni magammal, a tanulmányaimmal. Az elmúlt hetekben már így volt, de most megfoghatóbb az egész.

♥ A volt kolléganők több doboznyi teát hagytak bent az irodában, amikre nem tartanak igényt, így most nagyokat teázok egész héten.

♥ Voltunk szüretelni, ami a gyomromnak és hasamnak annyira nem jött be, viszont egész szexinek éreztem magam hajfonattal és az uram munkásnadrágjában, Lara Croft kutyafüle hozzám képest.Hát nálatok? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése