2016. február 12., péntek

Táncos aktualitások

Gondoltam, megmutatom, milyen zenékre készülnek jelenleg koreográfiáink. Egyik jobban tetszik, mint a másik, az első nagy szoknyás, gypsy jellegű, szenvedélyes, a másik pedig hajlengetős, tekergős és darabos mozdulatokból álló tánc.

Az elsőt már be is fejeztük, de még elég sok munkánk van vele, részemről időbe telik, amíg igazán át tudom adni magam a mozdulatainak, és a végével még vannak problémáim, de csak gyakorlás kérdése az egész.
A Beats Antique számra nagyon szerettünk volna már koreót, és imádom, amit eddig Bogi alkotott rá, de Ő szokás szerint még nem olyan elégedett. Mindig kritikus magával, és ez főleg akkor ütközik ki, amikor kis létszámú koreót gyárt. Mi mindenesetre nagyon élvezzük, számomra jót is tesz, mert sokat finomít a technikámon, a darabos mozdulatok eddig nem jöttek könnyen, és most kénytelen vagyok beletanulni ebbe is. 


Holnap pedig fellépés ^^ úgy várom, a verseny óta nem is volt még alkalmunk rá. Vicces amúgy a holnapi szitu, mert egy másik tánccsoport hívott minket, akik ők nem tudtak volna csoportos koreót vinni, és így együtt tettünk ki volna egy műsort. Erre ők különböző okok miatt nem tudnak jönni, és mi visszük az egész műsort :) jó lett volna egy ilyen közös fellépés, de így végül is nem kérdés, kit jegyez meg a közönség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése