2016. szeptember 21., szerda

Tegnapi arány az Árkádban: kettő Facebook ismerősből kettő nem köszönt vissza. Az egyik szerintem nem vett észre, a másik konkrétan nem ismert fel. Törölnöm kéne őket a fenébe, de az egyik tök jó képeket oszt meg.

4 megjegyzés:

 1. Na igen. Ha mindenkit kitörölnék, aki nem köszön vissza, talán nem lenne sok ismerősöm, így is kb. 80 van. Én is már csak a fotók miatt nem törlöm ki őket. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nálam is hamar elfogynának, csak ez most valahogy erőteljes élmény volt :)

   Törlés
 2. Igen, nekem is van olyan ismerősöm, akit csak a fotói miatt tartottam meg...:D Mondjuk én időnként végignézem a barátlistámat és törlöm azt, aki...nem is tudom, hogy fogalmazzak...akikkel évek óta nem találkoztam és egyikünket se érdekelt, hogy mi van a másikkal, vagy akikkel többé már úgysem fogok találkozni és amúgy is csak azért igazoltam őket vissza, mert nem akartam bunkónak tűnni...tipikusan ex kollégák...:D Meg hasonlókat...akik nem köszönnek vissza, általában mennek a levesbe nálam is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ilyet én is szoktam, de valahogy ritkábban a kelleténél. És könnyen el is bizonytalanodok, egy csomó ismerőssel tudom, hogy nem fogok többé találkozni, de mégis, jó lenne tudni, mi van velük, vagy azért hasznos lehet ez a minimál kapcsolat... De ja, olyanokat nem kellene megtartanom nekem sem, akiknek a sorsa egy egészen kicsit sem izgat :D

   Törlés