2017. március 6., hétfő

Kedvencek - február

Teljes lelki nyugalommal hagyom ki a januárt - úgy repült el, mintha nem is lett volna, és hiába volt itt a piszkozatok között egy megkezdett bejegyzés, tartalom nemigen volt benne. Van ilyen, gondolom.

Olvasnivaló


Soha nem voltam igazán belezúgva könyves karakterbe. Egészen Ríviai Geraltig. A Witcher világát az emberemen keresztül ismertem meg, és azt hiszem, azért is vagyok odáig Geraltért, mert egy kicsit Őt látom a karakterben :) Az első Vaják kötetben ráadásul több Grimm-mese is egyedi formában köszön vissza, amivel engem kilóra meg lehet venni. De ami a leginkább hatással van rám, még most is, hogy könyvet olvasva olyan mértékben merültem bele Sapkowski világába, mint már jó ideje semmibe, és mikor végeztem vele, mégsem nyúltam azonnal a következő részhez, valahogy jól esik... késleltetni.

Néznivaló


Ezúttal sorozattal jövök, méghozzá az Into the Bandlands-el, ami hála a jó égnek, nem kapott magyar címet, nem úgy, mint néhány sorozatbeli zsargon, sajnos... Az élvezeti értékből ez szerencsére nem von le semmit, gyönyörűen koreografált, nagyszerű színészekkel felszerelt széria, és az egészet belengi az egészen egyedi atmoszféra. A karakterek motivációit kissé elnagyolták, bízom benne, hogy a közelgő második évadra ezt sikerült korrigálni.

Hallgatnivaló


Leaves' Eyes, ismét, ezúttal a Symphonies of the Night albumot hallgattam (hallgatom) rongyosra, elsősorban ezt a dalt, és egyre kevésbé akarok szembesülni az új énekesnővel, az új zenekarral, annyira, annyira jó.


Mik voltak a Ti kedvenceitek? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése