2017. április 11., kedd

Kedvencek - március

Igyekszem visszarázódni :)


OlvasnivalóNem akarok mindig Geralttal jönni, úgyhogy legyen inkább az első és utolsó Dresden-könyv, ami magyarul megjelent, a Pusztító vihar. Néztem anno a Dresden-akták című sorozatot és nagyon szerettem, habár nem sokra emlékszem belőle, a főszereplő varázslón, Dresdenen kívül. Egy kicsit a könyv is ilyen, amolyan feelgood, a világot nem váltja meg, de szórakoztató, jól bemutatja a mágikus és nem mágikus környezetet, amiben Dresden mozog, és ő maga kimondottan klassz karakter, miatta már érdemes volt elolvasni.

NéznivalóBevezettünk egy vasárnap esti rituálét, ugyanis mindketten hajlamosak vagyunk a vasárnap estéket csendes, hétfőre készülő feszültséggel tölteni, és ez nem állapot. Szóval vasárnap esténként nézünk valamit lazításképpen, és így lett legalább közösen nézős sorozatunk, mégpedig a Wayward Pines. Kicsit A rejtélyre emlékeztet, bár kétlem, hogy akkora dolgok sülnének ki belőle, de ki tudja. Ügynökös, kisvárosos, titkos terves téma, feszült és nyomasztó.

HallgatnivalóMókás, mert sem Within Temptationt, sem Coldplayt nem hallgatok, de a Paradise már-már tetszik magában is, és így kimondottan jó. Mostanában egyébként is sokat hallgatom a WT feldolgozásait, ha valami lazábbra vágyom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése